Internetdiensten

Wij stellen u graag onze jarenlange ervaring ter beschikking. U kunt bij ons terecht voor ondersteuning en advies bij de uitbouw van uw internetproject. U kunt uw project laten ondersteunen door de volgende diensten, die wij volgens uw wensen kunnen ontwikkelen:

 

Uitvoeren van online-mailings naar uw klanten of prospecten

Het versturen van gerichte mailings is een effectieve manier van reclame maken. U kunt uw product of dienst kenbaar maken aan een grote groep klanten of prospecten, en u creëert naambekendheid. Wij helpen u met het aanleggen van een adressenbestand, en zorgen voor een efficiënt systeem om mailings te versturen en op te volgen.

 

ERP (Enterprise Resource Planning)

Wat is ERP? In één zin: "een systeem dat u toelaat om uw bedrijfsprocessen op mekaar af te stemmen, en efficiënt en effectief samen te werken met uw collega's en medewerkers". De onderdelen van een ERP-systeem kunnen heel uiteenlopend zijn: klantenadministratie, verkoopopvolging, personeelsbeheer, facturatie, projectopvolging, enz.
Wij bekijken samen met u welke noden u heeft, en welke systemen u daarbij kunnen helpen.

 

Internet- en Office-automatisatie

Internet-automatisatie hangt nauw samen met ERP: u krijgt via internet toegang tot uw systemen, en u kunt op die manier efficiënt en locatievrij uw taken afwerken. Wij voorzien ook mogelijkheden om uw gegevens eenvoudig te beheren en te analyseren via de courante Office-programma's (Excel, Access, Outlook).

 

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Uw website wordt zoekmachinevriendelijk opgesteld, zodat u kan rekenen op een degelijke positie van uw bedrijf, product, dienst,... in de courante zoekmachines.

 

Adverteren op het internet via zoekmachines (SEA) en/of andere advertentiekanalen

Indien gewenst creëren wij voor u een advertentiecampagne via advertenties in zoekmachines. U kunt daarbij kiezen in welke regio en via welke kanalen/websites uw advertenties getoond mogen worden. Zo bereikt u meteen uw gerichte doelgroep.

 

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden, of een vrijblijvend gesprek.