Startpagina   Contact  
 
 
 
 
Startpagina  |  Brustem in het nieuws  |  Brustem in detail  |  Brustem in beeld
  tijdzone Brustem: zondag 13 juni 2021, 07u56
Startpagina » Doel van de website
Doel van de website

Brustem.be werd in de zomer van 2006 boven de doopvont gehouden met als hoofddoel het verstrekken van informatie voor de Brustemenaren. Zo vind je op de website:

  • een overzichtelijke agenda waarin zowat alle evenementen, uitstappen, opendeurdagen, enz. in verschijnen
  • een beeldenboek 'Brustem in beeld' waarin handige weetjes en leuke plekken in onze gemeente via een foto naar voren worden gebracht
  • een virtueel perscentrum 'Brustem in de pers' waarin zoveel mogelijk berichten verschijnen die de revue passeerden in de gangbare media

Als bezoeker van de website kan je ook jouw stem laten horen: zo kan je enerzijds jouw inbreng doen in de permanente enquête op de startpagina. En verder staat het je vrij om ook een persoonlijke reactie te plaatsen op een bericht in het beeldenboek of het perscentrum.

Wil jij een item laten opnemen in de agenda, het beeldenboek of het nieuwscentrum, neem dan contact op.


Maar Brustem.be wil verder gaan dan enkel informatie aanleveren. Handelaars, lokale verenigingen, bonden en scholen komen ook uitgebreid aan bod. Daarvoor werd een apart onderdeel 'Brustem in detail' geopend.

Wil je als handelaar adverteren op de website, neem dan contact op voor de advertentievoorwaarden.


Een derde doel van de website is eerder ludiek: Brustem.be wil graag maandelijks een prijsvraag via een zoektocht lanceren. Alle informatie over die zoektocht vind je binnenkort op de website.
Copyright © Brustem.be 2006 Design & hosting Innovedia.be